Horrela egiten da
gastheiz logo

Osagairik onenak erabiltzen ditugu: lupulu eta maltak, asko zaindutako ekoizpen prozesu berezi bat jarraituz.

distribucion
Contacto
prensa
Prentsa kontaktua
clientes
Contacto

Lupulua, malta eta garagarra

Prozesu guztiz artisaua jarraitzen dugu, gure inguruan egiten diren garagardo tradizionaletan egiten denaren antzekoa, garagar maltatua eta lupulua erabiltzen ditugu. Lupuluak usain eta mingostasun horren ohikoak ematen dizkio garagardoari, maltak, berriz, alkohola hartziduraren fasean osatzeko behar diren almidoi eta entzimak jartzen dizkion bitartean.

Kalitate handiko garagardo paregabe bat da emaitza.

Arabako patata

Erabat heldu baino lehenago bildutako patatekin aritu gara beti, hostoek eta zurtoinek berde dirauten bitartean jasotakoekin. Patata berriek azukre gutxiago dute eta azala finago eta bigunagoa, gure garagardoaren hartzidurarako ezin hobeak izanik.

Arabako aldaera tipikoenen artean, Miren eta Mona Lisa aldaerak aukeratu ditugu berariazko propietate naturalengatik eta almidoian oso aberatsak direlako.

Prozesu naturala

La patata contiene almidones que, al igual que en el caso de la malta, son descompuestos en azúcares para que la levadura pueda hacer su trabajo. La malta de cebada ya es naturalmente rica en enzimas que descomponen los almidones en azúcares fermentables. Por eso, la malta ayuda a descomponer el almidón de las patatas, dando lugar a nuestra especial Gastheiz.

Sortzaileak

Ainhoa Ocio

Maistra garagardogilea

Jone Conde

Komunikazio arduraduna

Lokalizazioa